Přeskočit na obsah
POSTAV SI SEN! - 9. DÍL

POSTAV SI SEN! - 9. DÍL

Náročná proměna starého domu, ve kterém je obytná pouze jedna místnost. Dominantou obývací části je velká sestava sedačky ERA.

V předposlední proměně pořadu Postav si sen, došlo na rekonstrukci starého domu, ve kterém žije tříčlenná rodina pouze v jedné obytné místnosti. Zbylé dispozice potřebují nutně dodělat, o což se snaží pan Jirka, když má čas. Vyměnil tu už všechna okna, odstranil staré podlahy a radiátory, připravil elektriku a nové odpady a vodu. Je ale potřeba neobydlené místnosti dokončit, aby rodina měla větší prostor k fungování. Na to vše ale nezbývají finance, a tak zkusila maminka pana Jirky, rodinu přihlásit do pořadu a poprosit o pomocnou ruku zkušené designéry.

Rodiče by si přáli hlavně dětský pokoj pro 6letého syna Jiříka. Na ničem jiném netrvají a budou vděční za jakoukoliv pomoc. Nutně vylepšit by potřebovala i provizorní kuchyně. Na designéry čekala ohromně náročná proměna, protože navrhli změnit dispozici bytu. Tam, kde Jirka s Míšou plánovali kuchyň, vznikne ložnice. Proměnou prošla skoro celá bytová jednotka a musíme říct, že se opravdu povedla.

Do obývací části jsme dodali krásnou sestavu sedací soupravy ERA v látce otaru-323 a otaru-300 (křeslo).

Cena této sestavy včetně křesla a podnožky je 106 550 Kč.

Rozklad ani snímatelné potahy zde nenajdete, namísto toho je vše pevně spojené s korpusem (smrkový a bukový masiv) a sedací souprava si po mnoho let zachová svůj vzhled, který ji dal zkušený čalouník.

Prohlédněte si naše další sedací soupravy poctivé české výroby ↓↓↓

Sestavte si vaši vysněnou sedací soupravu v našem online 3D konfigurátoru  ↓

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít