Přeskočit na obsah
JAK SE STAVÍ SEN - 9. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 9. DÍL

Rekonstrukce nedoladěného interiéru v rodinném domě. V obýváku je k nepřehlédnutí veliká variabilní sedačka GAME NEW.

Původní kuchyně
V předposlední proměně pořadu Jak se staví sen se rekonstruoval rodinný dům rodiny Tůmových z Chyňavy. Paní Jana po pěti letech manželství zůstala sama se svými dětmi. S dcerou Terezou (12 let), které bylo 5 let a tříletým synem Honzou (10 let). Důvodem byla manželova drogová závislost, které během manželství propadl. 

Původní obývák
Po několika neúspěšných pokusech, si s manželem promluvit o možném řešení jeho problému, byla nucena svého manžela vystěhovat z rozestavěného domu. Po roce se s manželem rozvedla, jelikož na ni začaly dopadat manželovy dluhy.

Našla si zaměstnání i brigádu, dům dala dle svých možností do pořádku a dluhy splatila. Čtyři roky po rozvodu exmanžel zemřel (2020) na selhání srdce.

Paní Jana je velice pracovitá ženská, která se snaží, seč může, aby svou životní situaci zvládla, a přitom byla velkou oporou svým dětem, které ztrátu otce a celý jeho příběh nesou velice špatně.
Původní chodba
Jedná se o dům, který manželé dali do obyvatelné podoby ještě společně. Na rekonstrukci interiéru už ale nedošlo. Koupelna je zastaralá se známkami plísně. Podlahy jsou v neuspokojivém stavu. Kuchyňská linka je nevyhovující. Prostory v přízemí domu jsou vybaveny nábytkem z druhé ruky.

V této rekonstrukci je zapotřebí vytvořit čistý a vzdušný interiér. Vizí designérů je vybudovat jednoduchý, minimalistický, až nadčasový styl bydlení v přírodních barvách i motivech. Rekonstrukcí prošla kuchyňská, obývací i jídelní část. V místnosti je zbourána příčka, čímž se celý prostor otevřel a provzdušnil.

Ústředním motivem je fototapeta s přírodním motivem v obývací části, zarámovaná modulem z latí v dřevěném dekoru. Přírodní styl je doladěn proutěnými dekoracemi, osvětlením a ratanovými taburety. Stávající podlahy jsou nahrazeny lepeným vinylem. Díky absenci horních dvířek u kuchyňské linky, je podtržen minimalistický styl. Největším prvkem je sedací souprava, která svou barvou ladí s celým konceptem, a nabízí velké možnosti ve svém pohodlí. Název „GAME“ napovídá, že se jedná o variabilní sedací soupravu, s mnoha možnostmi polohování jejich částí.

Nový obývák

Designérům se podařilo na 100 % splnit svůj záměr: vytvořit nadčasový, minimalistický a vzdušný prostor, který dodá rodině novou energii a na jejich tvářích vykouzlí úsměv při každém návratu domů.

Nová sedací souprava GAME NEW

Designérky poskládaly v našem online konfigurátoru do obývacího pokoje velikou variabilní sedací soupravu GAME NEW.

Cena variabilní sestavy včetně křesla je 108 240 Kč.

Sedačka z této proměny
Sedačku si můžete poskládat podle Vaší fantazie z několika dílů, a to z jedno nebo dvousedáků různých velikostí, opěrných rámů a polštářů různých provedení. Všechny díly můžete mezi sebou libovolně kombinovat a napojovat, to je její hlavní výhoda spolu s perfektní ležerností.

GAME je prostě sedačka, která vás svou hravostí nikdy neomrzí. Nejlépe vše znázorní naše videoprezentace ▼▼▼

Nová sedací souprava GAME NEWNová sedací souprava GAME NEWNová kuchyněNová chodbaRodina Tůmových

Vyberte si z naší nabídky produktů ▼▼▼Vyberte si z naší nabídky produktů

Fotogalerie této proměny

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít