Přeskočit na obsah
POSTAV SI SEN! - 7. DÍL

POSTAV SI SEN! - 7. DÍL

Proměna panelákového bytu a pokoje širokého pouhých 1,75 m. Rozkládací sedačka PARIS pro plnohodnotný spánek.

Máme za sebou další díl pořadu Postav si sen! Tentokrát proměna proběhla v panelákovém bytě na pražském sídlišti. Žije zde 3členná rodina. Maminka Tereza, tatínek Vladimír a jejich dcera. Další přírůstek do rodiny je na cestě. Rodiče by si přáli v bytě plnohodnotný dětský pokoj, který doposud neměli.

Na první pohled se zdá, že designéry nečeká tak složitá práce. Žádná vlhkost ani plíseň je zde nečeká, ale museli se vypořádat s jinou nástrahou. Na výběr pro dětský pokoj mají 2 místnosti, současná ložnice rodičů nebo pokoj, který slouží pro skladování různých věcí a jeho šířka je pouhých 1,75 metru. Designéři se rozhodli, že nový pokojíček udělají ze současné ložnice a onu úzkou místnost přetvoří na útočiště rodičům. Pan Vladimír zůstává a pomůže designérům s proměnou, zatímco paní Tereza odjíždí s dcerou k rodičům. Proměna proběhla relativně rychle a bez větších problémů. Vkusně a účelně se designéři vypořádali z proměnou úzké místností i dětského pokoje.

Do obývací části vybrali designéři rozkládací sedací soupravu PARIS v potahu sonnet-33, která po rozložení disponuje kvalitním lůžkem pro plnohodnotné spaní. Jedná se o variantu rozkládacího dvojkřesla XL.

Cena sedací soupravy PARIS s jedním podhlavníkem a dvěma polštářky
je 61 010 Kč.

Hlavní předností je jednoduchý rozkládací systém, který během několika sekund změní pohodlnou pohovku v prostorné lůžko a naopak. Další výhodou je výběr z 5 designových područek.

PARIS si můžete pořídit i s úložnými prostory, které naleznete ve všech nerozkládacích dílech, a to i včetně rohového dílu. Potahy na sedácích, opěrných polštářích a područkách jsou snímatelné, takže v případě zašpinění je můžete sundat a vyprat. V naší nabídce můžete vybírat až z 300 druhů potahových látek různých vlastností a barev.

Videoprezentace sedací soupravy ▼▼▼

Do proměny jsme dodali ještě 2 stolky z kolekce Sira o rozměrech 50x107x58 cm (foto výše) a 45x45x58 cm.

Prohlédněte si naše další sedací soupravy poctivé české výroby ↓↓↓

Sestavte si vaši vysněnou sedací soupravu v našem online 3D konfigurátoru  ↓↓

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít