Přeskočit na obsah
POSTAV SI SEN! - 6. DÍL

POSTAV SI SEN! - 6. DÍL

Rekonstrukcí bytové jednotky projde starý a chladný vesnický dům. Pokoj rozzáří červená rozkládací sedací souprava Mia.

Andrea přišla do Česka z východního Slovenska. Na ubytovně poznala svého partnera Štefana, se kterým našetřila peníze na koupi vlastního bydlení. Pořídili si starý chladný domek na vesnici, ve kterém obývají společně s malou dcerkou Miou pouze jednu místnost, která jim slouží jako kuchyně, obývák i ložnice dohromady. Dům začali postupně rekonstruovat, ale došly jim peníze. Pomoc by tak velmi potřebovali.

Paní Andrea by si hlavně přála pokojíček pro malou Miu, ale jenom u pokojíčku nezůstane. Designérky z Postav si sen! musely v prvé řadě vyřešit topení, jelikož po domě není rozvod, ale pouze stará kamna. Vybraly proto vhodný typ kamen, která dokážou vytopit všechny místnosti. S proměnou pomáhá přítel Štefan, který dostal za úkol sehnat pomocníky. Někteří ale do konce proměny nevydrželi a nastal problém, aby se vše stihlo do termínu. Nakonec se s tím zbylí pracanti poprali s vervou a náročnou proměnu dokončili včas. Nyní mají nově 2 obytné pokoje, kdy z vedlejší neobytné místnosti vytvořili ložnici i pokojíček pro malou Miu. Domov pěkně oživily vkusně zvolené barevné doplňky.

Obývací část rozzářila červená rozkládací sedací souprava MIA
v látce mystic-38.

Cena rozkládací sedací soupravy s variabilními opěradly je 60 410 Kč.

Sedací souprava MIA nadchne svými originálními čistými liniemi, které zapadnou do každého interiéru. Hlavní výhodou jsou zmíněná variabilní opěradla. Jedná se o patentovaný mechanismus, který umožňuje prohloubit sed a zároveň zvýšit výšku opěradla. V obou polohách opření je zachován stejný úhel a nenaruší se tak komfort sezení. To je hlavní výhoda v porovnání s konkurenčními sedačkami stejného typu.

Do proměny jsme dodali ještě 2 stolky z kolekce Sira o rozměrech 50x107x58 cm (foto výše) a 45x45x58 cm.

Prohlédněte si naše další sedací soupravy poctivé české výroby ↓↓↓

Sestavte si vaši vysněnou sedací soupravu v našem online 3D konfigurátoru  ↓↓

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít