Přeskočit na obsah
POSTAV SI SEN! - 10. DÍL

POSTAV SI SEN! - 10. DÍL

Rekonstrukce bytové jednotky prvorepublikového domu. Nová rozkládací sedačka PARIS pro plnohodnotné spaní.

Je za námi poslední proměna této řady pořadu Postav si sen! Naposledy jsme mohli vidět umění designérů pořadu, kteří tentokrát museli vymyslet proměnu interiéru, kde proběhla rekonstrukce před pěknými řádky let. Místnosti jsou tmavé a plné nepotřebných věcí. Do pořadu přihlásil manžele Šulcovi syn Jakub, který by chtěl od designérů pomoci hlavně s rekonstrukcí kuchyně pro svoji maminku.

Ale jak jsme v tomto pořadu již zvyklý, pouze na jednu místnost nedojde. Designéři navrhnou zbourat příčku mezi kuchyní a jídelnou/obývákem a propojit tak všechny dispozice do jednoho funkčního celku. Hlavním úkolem bylo potřeba dostat do interiéru dostatek světla a celkově ho zesvětlit a provzdušnit, ideálně ve Skandinávském stylu. Na tuto proměnu velkého domu bylo zapotřebí sehnat hodně pracovitých rukou o což se postarali manžel se synem. Proměna to byla náročná, ale všechno se stihlo a manželé motorkáři si mohou užívat nové kuchyně s jídelnou a obývacím koutem.

Do obývací části vybrali designéři rozkládací sedací soupravu PARIS v potahu sublim-01, která po rozložení disponuje kvalitním lůžkem pro plnohodnotné spaní.

Cena rozkládací sedací soupravy PARIS je 83 590 Kč.

Hlavní předností je jednoduchý rozkládací systém, který během několika sekund změní pohodlnou pohovku v prostorné lůžko a naopak. Další výhodou je výběr z 5 designových područek.

PARIS si můžete pořídit i s úložnými prostory, které naleznete ve všech nerozkládacích dílech, a to i včetně rohového dílu. Potahy na sedácích, opěrných polštářích a područkách jsou snímatelné, takže v případě zašpinění je můžete sundat a vyprat. V naší nabídce můžete vybírat až z 300 druhů potahových látek různých vlastností a barev.

Videoprezentace sedací soupravy ▼▼▼

    

   

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít