Přeskočit na obsah
JAK SE STAVÍ SEN - 5. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 5. DÍL

Úprava bytu pro potřeby rodiny a jejich malé dcerky. Pohodlí rodince vytvořila stylová sedačka LIA.

Obývací pokoj před proměnou
Máme za sebou další proměnu, kde proběhla úprava bytu. Tentokrát z Plané, kde bydlí paní Lenka s manželem Martinem a jejich malou dcerkou Verunkou.

Kuchyně před proměnou
Lenka s Martinem se dali dohromady před sedmi lety. Podle jejich slov se jednalo o setkání dvou bolavých srdíček, která si procházela fází rozchodu. Lenka otěhotněla. Těhotenství neprobíhalo standardně. Narodila se jim dcera Verunka, které byl diagnostikován Dandy – Walker syndrom (zakrnělý mozeček, Verunka má menší hlavu, než by měla mít). Doktoři je připravovali na to, že se jejich dcera nedožije jednoho roku.

Díky veškeré péči, ale i houževnatosti samotné Verunky, jsou jí dnes čtyři roky. Martin si na své ženě váží toho, že se umí o jejich dceru postarat a zároveň mu je velkou oporou. Lenka svého muže vnímá jako přímého a zodpovědného chlapa, o kterého se může v těžkých chvílích opřít. Společně se ještě starají o dceru Marušku (13 let), kterou má Martin ve střídavé péči z prvního manželství.

Chodba před proměnou
Manželé Mastní bydlí v bytě, ve kterém by se jim bez problémů dobře žilo, kdyby narozením jejich dcery nepřišli komplikace jako jsou úzké dveře v bytě, různá výška podlah atd. Hlavním úkolem bylo vybudovat prostor, který bude splňovat potřeby rodičů při péči o jejich nemocnou dceru.

Po stavební stránce se zvětšila šíře některých dveří, aby pohyb s vozíkem byl co nejsnazší. Podlahy se vylily rychleschnoucí nivelační stěrkou a byla položena vinylová podlaha s dekorem dřeva. V bytě se vyměnilo sedmero dveří se zárubněmi. Kuchyňská linka odpovídá nejaktuálnějším trendům.

Navazující obývací pokoj je vybaven novou sedací soupravou, která je krásným kontrastem k nově zrenovovanému konferenčnímu stolečku a komodě. Rekonstrukci provedli samotní designéři. Designérka Lucie navíc ozvláštnila prostor obrazem, který namalovala pro Lenku s Martinem. Díky entuziasmu a nadšení obou designérů se byt proměnil na místo, kde se bude rodině Mastných dobře žít a pečovat o sebe navzájem.

Nový obývací pokoj propojený průchodem s kuchyníNová sedací souprava LIA od firmy Jech
To pravé místo pohody pro rodinu vytvořila nová rozkládací sedací souprava LIA v potahové látce mystic-32.

Sedací souprava Lia z tohoto dílu v našem konfigurátoru
Sedací souprava LIA zaujme svými dřevěnými područkami z masivního buku, vysokými moderními nožičkami (17 cm), kvalitním rozkladem, možností prohloubení sedu o 8 cm (jen u rozkládacích dílů) a snímatelnými potahy.

Cena této sestavy vychází na 74 210 Kč (potah 3. cenové skupiny). Tuto sestavu ale můžete pořídit už od 67 030 Kč a to v látce 1. cenové skupiny.

Videoprezentace sedačky LIA ▼▼▼

Sedací souprava LIA od firmy Jech za 74 210 Kč

Elegantní područka z masivního buku

Obývací pokoj a sedačka LIAModerní 17 cm vysoké nožičky

Nová kuchyněJAK SE STAVÍ SEN - 5. DÍLRodina Mastných


Vyberte si z naší nabídky produktů ▼▼▼Vyberte si z naší nabídky produktů

Fotogalerie této proměny

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít