Přeskočit na obsah
JAK SE STAVÍ SEN - 4. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 4. DÍL

Parádní proměna malého panelového bytu o velikosti 2+kk na 3+kk. Do malé ložnice se vtěsnala rozkládací sedací souprava TIFFANY.

Stará kuchyně a obývák
Je tu další díl z pořadu Jak se staví sen, kde jsme tentokrát pomáhali paní Martině, která sama vychovává svoje 2 děti Jirku 16 let a Danielu 13 let v malém panelovém bytě 2+kk.

Dětský pokoj syna

Paní Martina si s manželem před 17 lety koupili malý byt, ve kterém si zařídili malé, leč útulné bydlení pro sebe a jejích nenarozeného syna (Jirka 16 let). Jak čas ubíhal, tak k nim do rodiny přišla i dcera (Daniela 13). Již tak malý byt jim začal být ještě menší. Manžel se nakonec zamiloval do jiné ženy, ke které později odešel. Martina zůstala sama s dětmi v době, kdy byla stále na mateřské s dcerou Danielou. Její finanční situace se ze dne na den změnila. Musela co nejrychleji nastoupit do zaměstnání, ke kterému si našla ještě brigádu. Z Martiny se stala upracovaná ženská bez naděje a východiska, že se něco v jejím životě změní k lepšímu.

Chodba před proměnou
Byt v panelovém domě, o velikosti 2+kk, je rozměrově nejmenším bytem v této sérii pořadu JSSS EXTRA. Pro dvě dospívající děti a jejich maminku je dispozičně zcela nevyhovující. Paní Martina v jediné uzavíratelné místnosti udělala pokoj pro syna a s dcerou je v pokoji, který navazuje na kuchyňský kout. Ani jedna z nich nemá soukromí a prostor sama pro sebe.

Designérům se podařilo z bytu 2+kk, vytvořit důstojný byt o velikosti 3+kk. Docílili toho tím, že v bývalé kuchyňské části postavili příčku, čímž vznikl pokoj pro maminku Martinu. Druhou příčkou oddělili obývací část, a tím vznikl pokoj pro dceru Danielu. Mezi těmito příčkami vznikl prostor, který designéři využili pro zasazení kuchyňské linky. 

Designérům se podařilo vybudovat malý, útulný byt, do kterého se všichni jeho obyvatelé budou rádi navracet, jelikož ví, že tam mají nejenom lásku své rodiny, ale i malý kousek prostoru sami pro sebe. 

Nová chodba a vstup do kuchyně
Do malé ložničky paní Martiny se jen tak tak vtěsnala rozkládací všestranná sedací souprava TIFFANY v potahové látce amaral-324, která nabízí velké úložné prostory, kvalitní rozklad a snímatelné potahy na suchý zip.

Sedací souprava Tiffany z toho dílu za 54 870 Kč
U této sedačky máte na výběr dvě výškové velikosti nožiček, 70 mm nebo verze PLUS 120 mm, která vám zvýší sed sedačky na 47 cm. Tuto sedací soupravu nabízíme ve více variantách. Nejprodávanější sestavy si můžete prohlédnout nebo složit vlastní v našem online konfigurátoru.

Cena této sestavy je 54 870 Kč. Tuto sestavu ale můžete pořídit už od 48 070 Kč a to v potahové látce 1. cenové skupiny.

Sedací souprava Tiffany od firmy Jech.Sedačka Tiffany po rozložení.Po rozložení sedačky TIFFANY vznikne velké letiště pro občasné přespáníNová kuchyně a vstup do pokoje DanielyPokoj dcery DanielyRodina Krůtových

Vyberte si z naší nabídky produktů ▼▼▼
Vyberte si z naší nabídky produktů

Fotogalerie této proměny

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít