Přeskočit na obsah
JAK SE STAVÍ SEN - 3. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 3. DÍL

Rekonstrukce interiéru malého rodinného domku. Ozdobou obývacího pokoje je kožená sedačka ERA.

Obývací pokoj a jídelna před proměnou
Ve třetím díle pořadu Jak se staví sen jsme pomáhali paní Hance, která žije se svými dvěma dcerami Zdeničkou (13 let) a Haničkou (5 let). Paní Hana je jedna z mnoha žen, které si život zničily výběrem partnerů. Má ze sebou dvě manželství. Z toho prvního má tři dcery, ze druhého jednu dceru a šrámy na duši. Konec vztahu byl pro křehkou Hanu těžký a dodnes se z něj nevzpamatovala. I když snila o partnerském štěstí až na věky, nakonec se stala matkou samoživitelkou. Paní Hana je velice submisivní, a tak vztah s druhým ex manželem je pro ni velice komplikovaný a znepříjemňuje ji život.

Chodba před proměnou
V menším domku, ve kterém paní Hana s dětmi žije, zdědila po své babičce. Dům má čtyři malé pokoje a kuchyňku. Po nastěhování bylo zapotřebí udělat základní opravy. Paní Haně pomohl její bratr s manželkou, kteří se postarali o nové elektrické rozvody, rozvody vody a všude byla položena nová dlažba. Dcery mají společný pokoj, což vzhledem k jejich věku nedělá dobrotu. Ostatní pokoje nejsou též vyhovující a paní Hana si nemůže dovolit jakoukoliv hypotéku či půjčku i finanční možnosti její rodiny jsou omezené.

Dětský pokoj před proměnou
Designérky se pustily do rekonstrukce dětského pokojíčku a s ním sousedícího pokoje, který sloužil jako odkládací místnost. Dále do kuchyně a z ní navazující obývací pokoj, kterému bylo zapotřebí dát facelift celé přeměny bez velkých úprav.

Na veškeré výmalby a nátěry byla použita univerzální barva Amphibolin, jejíž předností je velká odrazivost světla a použitelnost na všechny druhy povrchů. Místnosti byly opatřeny novými zárubněmi s otočnými dveřmi s jemným profilováním, v bíle barvě. Pouze mezi obývacím pokojem a kuchyní se designérky rozhodly usadit dveře posuvné, bez obložkové. Dekorace do všech místností byly zvoleny tak, aby vizuálně podpořily celou proměnu, a přitom byly vkusné, barevné a veselé. Do jednoho z dětských pokojíčků byly na zeď vytvořeny z MDF desek domečky, které díky ledkovému osvětlení evokují malé městečko za měsíčního svitu.

Podlahy v celém prostoru byly sjednoceny do jedné barvy i dekoru. Designérkám se dopařilo vytvořit tři nové pokoje plné barev, v kterých se bude třem různě starým „holkám“ dobře bydlet.

Sedací souprava Era z toho dílu
Ozdobou obývacího pokoje je komfortní kožená sedací souprava ERA v kůži Toledo-mocca.

Sedací souprava Era z toho dílu

Rozklad ani snímatelné potahy zde nenajdete, namísto toho je vše pevně spojené s korpusem (smrkový a bukový masiv) a sedací souprava si po mnoho let zachová svůj vzhled, který ji dal zkušený čalouník.

Cena této sestavy včetně dřevěné odkládací roletky je 83 930 Kč. Tuto sestavu ale můžete pořídit už od 45 920 Kč a to v potahové látce 1. cenové skupiny.

Sedací souprava EraJAK SE STAVÍ SEN - 3. DÍLRodina Průšových

Vyberte si z naší nabídky produktů ▼▼▼
Vyberte si z naší nabídky produktů

Fotogalerie této proměny

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít