Přeskočit na obsah
JAK SE STAVÍ SEN - 2. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 2. DÍL

Úprava přízemí starého domu na bezbariérové. Pro pohodlí rodině posloužila rozkládací sedačka LEVI.

Jsme moc rádi, že jsme znovu součástí tohoto projektu a můžeme alespoň trochu pomoci rodinám v jejich nelehké životní situaci. V úvodním díle pořadu jsme nefigurovali, jelikož sedačka nebyla potřeba, tak je tento 2. díl pro nás prémiový.
Původní obývací pokoj
Tentokrát jsme pomáhali mladé 3členné rodině, která si pořídila starší domek po částečné rekonstrukci. Již od samého začátku byli oba znepokojeni tím, že jejich miminko stále pláče. Začali pátrat, co je za ustavičným pláčem, který nelze zastavit ani zmírnit. V šesti měsících bylo jejich dceři diagnostikováno vzácné onemocnění - Sklerodermie (nadměrné ukládání kolagenu v těle, krom mozku). Aninka se tak stala jedinou pacientkou v ČR, s tímto onemocněním. 

Původní chodba
Rodiče pochopili, že jejich dcera bude potřebovat maximální péči. Dohodli se, že bude pro všechny nejlepší, když tatínek Tomáš zůstane doma s Aninkou a maminka Anna půjde do práce. Celý život se točí kolem jejich dcery. Milují ji z celého srdce a udělali by pro ni cokoliv. Dle svých finančních možností se snaží přizpůsobit dům potřebám malé Aninky. Péče o ní je finančně náročná a na všechny změny v domě jim nezbývají dostatek peněz. Podlahy v jednotlivých místnostech jsou v různých výškách, tudíž není možné se po nich pohybovat na kolečkovém křesle ani pojízdné židli, kterou pro svou dceru Tomáš postavil.

Původní koupelna
Cílem celé rekonstrukce tedy bylo, aby se malá Aninka mohla sama pohybovat v přízemí domu, na své pojízdné židličce. Základem bylo srovnání podlah do jedné výšky. Dalším důležitým krokem bylo přizpůsobení koupelny potřebám malé Aninky. Velký sprchový kout, kam vjede i se svým křesílkem. Designéři vsadili na zlatou barvu, která se objevuje v celé proměně. Vše doladěno dekorem dřeva a stylovým osvětlením. Rozsáhlou rekonstrukcí prošla chodba, koupelna s toaletou a kuchyň spojená s obývacím pokojem. Designérům se povedlo vytvořit prostor, který ulehčí život, mladé rodině s těžkým osudem. A přitom zachovat tzv. kouzlo a ducha starého domu.

Nová obývací část
Designéři vytvořili rodince nový obývací koutek, kterou zdobí stylová rozkládací sedací souprava LEVI v látce hofn-c/15.

Cena sedací soupravy LEVI z tohoto dílu

Sedací souprava LEVI zaujme svými vysokými moderními nožičkami (17 cm), kvalitním rozkladem, možností prohloubení sedu o 8 cm (jen u rozkládacích dílů) a snímatelnými potahy.

Cena této sestavy včetně polštářků a podnožky vychází na 65 780 Kč (potah 3. cenové skupiny). Tuto sestavu ale můžete pořídit už od 58 390 Kč a to v látce 1. cenové skupiny.

Videoprezentace sedačky LEVI ▼▼▼

Sedací souprava LEVI - rozloženáSnadný a rychlý rozklad sedačky LEVI

Sedací souprava LEVI - 17 cm vysoké nožky17 cm vysoké moderní nožičky - na výběr dřevo nebo kovRodina Hybšmanových

Vyberte si z naší nabídky produktů ▼▼▼
Vyberte si z naší nabídky produktů

Fotogalerie této proměny

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít