Přeskočit na obsah
JAK SE STAVÍ SEN - 5. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 5. DÍL

Proměna panelákového bytu s nedostatkem úložných prostor. Do obývací části designéři vybrali stylovou rozkládací rohovou sedačku LEVI.

Je tu další díl z pořadu Jak se staví sen, kde jsme tentokrát pomáhali paní Evě, která ovdověla. Sama vychovává 3 malé dcerky v malém panelákovém bytě o dispozici 2+kk.

Jak se staví sen - 5. díl

Osud nebyl k paní Evě milostivý, jelikož se potýkala s vážnou nemocí a její muž, otec holčiček, zemřel krátce po narození nejmladší dcery.

Byt má 2 obytné místnosti, které mají tristně málo úložných prostorů a tak je z bytu spíše takové "skladiště". Nejvíce času všichni tráví v hlavní místnosti, která slouží jako kuchyně, obývák i pokojíček pro děti. Paní Eva zde spí na rozkládacím gauči, který už něco pamatuje. Spolu s ní tu ještě v postýlce spinká nejmladší dcera Lilien. Starší dcerky Valerie a Izabela, které chodí už do školky, přespávají v místnosti, ve které dříve byla ložnice a teď slouží spíše jako skladiště.

Paní Eva by si hlavně přála plnohodnotný dětský pokoj pro holky, kde si budou hrát, učit se a zvát své kamarády. Ještě by nutně potřebovaly vyřešit úložné prostory pro veškeré své věci, kterých není málo. Na designéry čekal nelehký úkol, ale jak už je zvykem tohoto pořadu, tak si se vším poradili s grácií.

Jak se staví sen - 5. díl

Jak se staví sen - 5. díl

Do rohu obývací části krásně zapadla rozkládací sedací souprava LEVI v látce mystic-72, která po rozložení nabízí kvalitní rozklad pro příležitostné spaní.

Cena sedací soupravy je 65 340 Kč (cena je bez polštářků). V látce 1. cenové skupiny lze tato sestava pořídit už za 58 730 Kč.

Jak se staví sen - konfigurátor

Tuto sedací soupravu nabízíme ve více variantách. Nejprodávanější sestavy si můžete prohlédnout nebo složit vlastní v našem online konfigurátoru.

Sedací souprava zaujme vysokými moderními nožičkami (17 cm), kvalitním rozkladem, možností prohloubení sedu o 8 cm (jen u rozkládacích dílů) a snímatelnými potahy.

Videoprezentace ZDE ▼▼▼

Jak se staví sen - 5. díl

Jak se staví sen - 5. díl

Jak se staví sen - 5. díl

Jak se staví sen - 5. díl

Jak se staví sen - 5. díl

Jak se staví sen - 5. díl

Konfigurátor

Sedací soupravy

Křesla

Stolky

Židle

Nábytek pro pečovatelství

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít