Přeskočit na obsah
JAK SE STAVÍ SEN - 2. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 2. DÍL

Proměna ponurého a neútulného domu. Praktická rozkládací sedačka THELMA do menšího pokoje.

Máme tu 2. díl pořadu Jak se staví sen a tentokrát designéři pomáhali s proměnou paní Markétě, která se vrátila po špatných životních zkušenostech s dvěma dětmi k tatínkovi Vlastimilovi do ne úplně útulného domu.

JAK SE STAVÍ SEN - 2. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 2. DÍL

Dům patřil ještě Markétiným prarodičům. Na domě poté pracoval pan Vlastimil, povoláním zedník, v podstatě celý život. Dělaly se různé přestavby a přístavby. Tatínek tu má své pohodlí a nic by neměnil, ale souhlasil s tím, že kvůli dceři a dětem musí dům projít proměnou. Rodina je pro něj vším. Dům je nepraktický a padá tu na všechny tíha toho, co tu zažili. Všechno je tu staré, krom pokojíčku pro děti. Dům by potřeboval novou energii. Paní Markétě se líbí styl Provence a dětem lesklé materiály včele s barvami černé, šedé a bílé. Ostřílení designéři mají před sebou nelehký úkol, jak udělat z ponurého domu plného vzpomínek nový domov, kde se všichni budou cítit komfortně a spokojeně.

JAK SE STAVÍ SEN - 2. DÍL


Do pokoje paní Markéty designéři vybrali rozkládací sedačku THELMA ve variantě dvojkřesla L v látce sublim-50. Jedná se o sestavu vhodnou do menšího pokoje, která poslouží i pro příležitostné přespání.

Cena této sestavy je 40 590 Kč. Tuto sestavu můžete pořídit levněji v látce 1. cenové kategorie za 36 570 Kč.

Konfigurátor

Jedná se o velmi pohodlnou sedačku, kterou nabízíme ve variantách L a XL (liší se pouze šířkou sedáků). Dále si můžete zvolit dvě šířky područek a to buď 170 mm nebo 100 mm. Můžete vybírat z více jak 300 druhů potahových látek.

Videoprezentace sedací soupravy THELMA ▼▼▼

JAK SE STAVÍ SEN - 2. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 2. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 2. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 2. DÍL


Konfigurátor


Sedací soupravy

Křesla

Stolky

Židle

Nábytek pro pečovatelství

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít