Přeskočit na obsah
JAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍL

JAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍL

Poslední proměna této série Jak se staví sen. Proměnou projde starý byt s umakartovým jádrem. Obývací část ozdobila sedačka Tiffany a stolek Sira.

Je za námi poslední díl jubilejní 20. série pořadu Jak se staví sen. V této epizodě prošel rozsáhlou proměnou starý byt s umakartovým jádrem a zastaralým vybavením paní Pavly.

JAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍLJAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍLJAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍL

Babičku Pavlu přihlásila do pořadu její vnučka Eliška, se kterou si jsou velmi blízké. Eliška babičce pomáhá s domácností, jelikož je po operaci zad a spoustu věcí už sama nezvládá. Paní Pavla si myslí, že má smůlu v genech. Její rodiče byli oba v koncentračním táboře a seznámili se po přežitém pochodu smrti. Ona se o rodiče až do jejich smrti starala a brzy přišla i o manžela. Pracovala celý život v administrativě ve slévárně, teď je v důchodu.

Snaží se být soběstačná, ale trápí jí záda. Byt ještě se starým jádrem potřebuje modernizaci. Paní Pavla několikrát nebezpečně upadla ve vaně a tak by si přála novou koupelnu se sprchovým koutem. Sní také o medernizaci obýváku. Na stylu jí nezáleží. Jelikož jde o poslední proměnu této série, tak se ji designérky rozhodnou udělat ve velkém. Kromě koupelny se vrhnou také na vstupní chodbu, kuchyň a obývák. Výsledek stojí opravdu za to :)

JAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍLJAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍL

Do této proměny se designérkám výborně hodila všestranná a praktická sedací souprava TIFFANY v látce nicole-1/21, která nabízí velké úložné prostory, kvalitní rozklad a snímatelné potahy na suchý zip.

Jedná se o úložnou sestavu rovného trojsedu s podnožkou a podhlavníkem - cena 37 130 Kč. Darovali jsme i designový stolek SIRA s cenou 8 910 Kč.

Konfigurátor

U této sedačky máte na výběr dvě výškové velikosti nožiček, 70 mm nebo verze PLUS 120 mm, která vám zvýší sed sedačky na 47 cm.

Tuto sedací soupravu nabízíme ve více variantách. Nejprodávanější sestavy si můžete prohlédnout nebo složit vlastní v našem online konfigurátoru.

Videoprezentace ZDE ▼▼▼

JAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍLJAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍLJAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍLJAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍLJAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍLJAK SE STAVÍ SEN - 10. DÍL

Konfigurátor

Sedací soupravy

Křesla

Stolky

Židle

Nábytek pro pečovatelství

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít