Přeskočit na obsah
POMÁHÁME STAVĚT SEN! - 8. DÍL

POMÁHÁME STAVĚT SEN! - 8. DÍL

Rozsáhlá poslední proměna této série pořadu Jak se staví sen.

Je za námi poslední díl 19. série pořadu Jak se staví sen. V této epizodě prošel rozsáhlou a náročnou proměnou celý panelový byt pana Václava a jeho 7letého synka Vašíka, který trpí svalovou dystrofií a středně těžkou mentální retardací. Tatínek žije s Vašíkem sám, maminka chlapce je před 4 lety opustila. Tatínek Václav by rád Vašíkovi dopřál pohodlí a možnost v bytě se pohybovat na vozíčku. Na nějakou větší rekonstrukci bytu není dostatek financí, jelikož je tatínek samoživitel. Od toho tu je pomocná ruka pořadu Jak se staví sen v čele s celým týmem.

Tým designérů se rozhodl pro rozsáhlou proměnu celého bytu, včetně nového bytového jádra. Jedinou překážkou pro designéry bylo málo času, za který to vše stihnout, ale podařilo se. Celý byt je nyní přizpůsoben pro pohyb na vozíčku. Vašík je nadšen z nového pokojíčku, kde bude mít své pohodlí. Předělala se celá chodba, koupelna i záchod. Kuchyně prošla modernizací, linka se speciálně uzpůsobila, aby se sem vešla pračka se sušičkou a ušetřilo se místo v koupelně. Interiér je laděn do pánské elegantní černo-šedo-bílé kombinace. 

Obývací část slouží i jako místnost pro přespání pana Václava. Proto si designéři do tohoto dílu vybrali sedací soupravu PARIS, která po rozložení obsahuje kvalitní lůžko pro každodenní spaní. Jedná se o variantu rozkládacího dvojkřesla XL v látce vegas-13 a v ceně 49 170 Kč.

Hlavní předností je jednoduchý rozkládací systém, který během několika sekund změní pohodlnou pohovku v prostorné lůžko. Další výhodou je výběr z 5 designových područek.

Videoprezentace sedací soupravy ►►► ZDE

Sedací soupravu PARIS můžete mít v mnoha provedeních a barvách.

Poslední proměna pořadu se povedla na výbornou a věříme, že se zde bude tatínkovi se synem krásně bydlet.

Sestavte si vaši vysněnou sedací soupravu v našem online 3D konfigurátoru - upusťte uzdu fantazii  ↓↓↓

Prohlédněte si naše další sedací soupravy poctivé české výroby ↓↓↓

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít