Přeskočit na obsah
POMÁHÁME STAVĚT SEN! - 3. DÍL

POMÁHÁME STAVĚT SEN! - 3. DÍL

Proměna panelového bytu v ekologické bydlení pro tatínka se synem.

Ve třetím díle pořadu Jak se staví sen designéři pomáhali s přestavbou panelového bytu pro tatínka Tomáše a téměř dvouletého synka Vítka. Rodina přišla před rokem a pár měsíci o maminku, která trpěla rakovinou střev s metastázemi na játrech a později i na plicích.

V tomto těžkém období byli panu Tomášovi pomocnou rukou jeho příbuzní, kteří mu pomáhali např. s hlídáním syna a dalšími věcmi. Nyní je na rodičovské dovolené a stará se o syna sám. Do proměny přihlásila pana Tomáše jeho maminka, která by jim chtěla tímto způsobem udělat radost.

Tatínek Tomáš by si ze všeho nejvíce přál pokojíček pro svého syna, který by vznikl z jeho pracovny. Dále by si přál trochu upravit chodbu, a to novou podlahou a výmalbou. Spolu s manželkou lpěli k ekologickému bydlení, takže designéři chtěli do proměny zakomponovat přírodní materiály a úsporné zdroje.

Jak už bývá jejich zvykem, tak se předělal téměř celý byt. Byla vyrovnána a položena nová podlaha v dubovém dekoru. Pracovna se předělala v krásný pokojíček pro Vítka. Probourala se příčka v kuchyni a vznikl tak velký otevřený prostor s obývacím koutem. Celý byt na člověka dýchne přírodním stylem, který utváří dřevěné obložení na stěnách a zelené mechové obrazy.

Do této proměny se designérům výborně hodila všestranná a praktická sedací souprava TIFFANY, která nabízí velké úložné prostory, kvalitní rozklad a snímatelné potahy na suchý zip.

Jedná se o sestavu v látce toucan-51 - cena 56 400 Kč.

U této sedačky máte na výběr dvě výškové velikosti nožiček, 70 mm nebo verze PLUS 120 mm, která nám zvýší sed sedačky na 47 cm.

Videoprezentace sedací soupravy ►►► ZDE

3. díl pořadu Jak se staví sen ke zhlédnutí ZDE ↓

Sestavte si vaši vysněnou sedací soupravu v našem online 3D konfigurátoru - upusťte uzdu fantazii  ↓↓↓

Prohlédněte si naše další sedací soupravy poctivé české výroby ↓↓↓

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít