Přeskočit na obsah
POMÁHÁME STAVĚT SEN! - 2. DÍL

POMÁHÁME STAVĚT SEN! - 2. DÍL

Proměna starého nevyhovujícího bytu, který byl sužován vlhkostí, plísní a dříve sloužil jako prodejna.

Máme tu 2. díl pořadu Jak se staví sen, ve kterém se budou designéři snažit předělat nevyhovující bydlení pro maminku Martinu a její dvě dcery Terezu a Kristýnu. Jedná se o prostory, které dříve sloužili pro chod prodejny. Místnosti jsou chladné, vlhké a uchytila se tu plíseň. Paní Martina je v částečném invalidním důchodu, zklamaná předchozími vztahy. Její bývalý přítel začal brát drogy, kradl a zadlužil se. Paní Martina tak musela splatit všechny jeho dluhy, což bylo finančně velmi náročné.

Paní Martina dohromady vychovala čtyři děti - 3 dcery a jednoho syna. Právě nejstarší dcera Nikola, která má už svoji rodinu a žije jinde, přihlásila maminku a sestry do tohoto pořadu. Chtěla by pro ně plnohodnotné podmínky pro žití.

Designéři a celý tým si s celou proměnou poradili dokonale. Byt se zbavil plísně i vlhkosti, udělali se nové vynilové podlahy v dubovém dekoru a opticky se zvětšil prostor světle laděnými odstíny. Holky nyní mají nový moderní pokoj, o kterém snily a velkým překvapením byla pro maminku proměna jídelny/obývací části a kuchyňského koutu.

Jídelna slouží zároveň i jako obývací pokoj a místnost pro přespání paní Martiny. Proto si designéři do tohoto dílu vybrali sedací soupravu PARIS, která po rozložení obsahuje kvalitní lůžko pro každodenní spaní. Jedná se o variantu rozkládacího dvojkřesla XL v látce sublim-07 a v ceně 52 420 Kč.

Hlavní předností je jednoduchý rozkládací systém, který během několika sekund změní pohodlnou pohovku v prostorné lůžko. Další výhodou je výběr z 5 designových područek.

Videoprezentace sedací soupravy ►►► ZDE

Sedací soupravu PARIS můžete mít v mnoha provedeních a barvách.

2. díl pořadu Jak se staví sen ke zhlédnutí ZDE ↓

Prohlédněte si další sedací soupravy poctivé české výroby ↓

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít