Přeskočit na obsah
POMÁHÁME STAVĚT SEN! - 1. DÍL

POMÁHÁME STAVĚT SEN! - 1. DÍL

Je tu další řada oblíbeného pořadu „Jak se staví sen“, ve které bude firma JECH pomáhat s realizací snového bydlení.

Po krátké odmlce jsme znovu součástí tohoto skvělého projektu. Velice nás těší, že můžeme být nápomocni při budování snového bydlení lidem, kteří si prošli těžkou životní situací.

V prvním díle pořadu Jak se staví sen, si dali designéři za úkol vybudovat z dvoupokojového bytu třípokojový. Vybudovat dětský pokoj pro tříletou Kristýnku a nějakým způsobem zrealizovat obývací pokoj a ložnici pro babičku Bohunku. Babička se stará o Kristýnku od jejich 11 měsíců, protože jak maminka, tak i tatínek jí zemřeli. Designéři zvládli proměnu perfektně. Původní obývací pokoj se proměnil v dětský pokojíček a ložnice se přepažila na obývací pokoj a prostor na spaní pro babičku.

Jelikož bylo málo místa v obývací části, museli designéři zvolit dispozičně vhodnou sedací soupravu. Vybrali si naši novinku, sedací soupravu LEVI ve variantě rozkládací dvojkřeslo XL a látce sublim-05.

Cena = 37 060 Kč.

Sedací souprava zaujme vysokými moderními nožičkami (17 cm), kvalitním rozkladem, možností prohloubení sedu o 8 cm (jen u rozkládacích dílů) a snímatelnými potahy. Videoprezentace sedačky ZDE.

Když jsme dorazili se sedací soupravou na místo, tak jsme zjistili, že ji ještě nemůžeme vyložit, poněvadž se v obývacím pokoji teprve montoval nábytek a nebylo pro ni místo. Dozvěděli jsme se, že to bude ještě nějakou chvíli trvat a tak jsme se nabídli, že z dlouhé chvíle přidáme také ruku k dílu. Pomohli jsme sestavit skříň u Kristýnky v pokojíčku.

Přejeme babičce i vnučce mnoho šťastných společných chvil, pohodlného sezení a těšíme se na další díl seriálu, který se bude vysílat na TV Prima již v pondělí 3. února od 21:35. 

1. díl pořadu Jak se staví sen ke zhlédnutí ZDE ↓

Prohlédněte si další sedací soupravy poctivé české výroby ↓

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít