Přeskočit na obsah
NURSEN® - pečovatelský nábytek pro jednodušší život

NURSEN® - pečovatelský nábytek pro jednodušší život

Co stálo za vytvořením nové značky u pečovatelského nábytku?

Pro začátek si vysvětleme, kde se tu vzala značka NURSEN®. Pod touto značkou stále stojí společnost JECH CZ s.r.o., která byla založena v roce 1991. Díky stále rostoucí poptávce ze zahraničí, po našem zdravotnickém nábytku, jsme začali uvažovat o změně názvu kvůli špatné výslovnosti a zapamatování si slova JECH v angličtině i dalších jazycích. 


A tak vznikl po dlouhém bádání název Nursen®, který je odvozený od anglického slovesa nurse, což je v překladu pečovat a hýčkat. Pod touto značkou, kromě zahraničního trhu, vystupujeme už i na našem trhu, takže až se někdy setkáte s tímto názvem, tak už budete vědět, o koho jde :)

Posláním značky Nursen® je „Vyrábět nábytek, který zkvalitňuje život lidem v jejich stáří a pomáhat těm, co o ně pečují, aby tuto náročnou, ale krásnou službu dokázali zvládnout.“

Mezi naše základní hodnoty patří lidskost, poctivost, pomoc druhým, kvalita a inovace… Jádro hodnot značky vychází z majitele i zaměstnanců mateřské společnosti JECH, třiceti let chování rodinné firmy a vize do budoucnosti.


Chceme být světově uznávaným hráčem ve výrobě sedacího nábytku pro pečovatelství a zdravotnictví skrze kvalitu a inovace, které zvyšují komfort pro klienta i ošetřujícího.“

Naše výrobky splňují nejen vysoké požadavky na bezpečnost, nejvyšší kvalitu materiálů, výroby, ale následně také na pohodlí pro klienty a obsluhující personál.

Teď už ale k samotným produktům, které nabízíme.

Křesla pro zdravotnictví, pečovatelství a ústavní péči


Vlajkovou lodí v tomto ohledu je křeslo GAVOTA.

Gavota G

Je to plně polohovatelné křeslo, které pomáhá osobám se sníženou pohyblivostí. Naprosto zásadní vlastností je jednoduchá údržba. Nabízíme zde 6 druhů křesel (Gavota A,B,C,D,F,G), které se liší svými funkcemi. Více informací se dozvíte v detailu o výrobku nebo ve videoprezentaci níže ▼


Dalším užitečným kouskem v naší nabídce pečovatelského programu je komfortní křeslo a pohodlná postel v jednom SALZA. Pomáhá lidem sdílet vzájemnou blízkost a být se starším nebo nemocným člověkem i přes noc u jeho lůžka. S křeslem se můžete rovněž setkat ve formě přistýlky v hotelích a penzionech. Více informací se dozvíte ve videoprezentaci níže ▼


Klienti pečovatelských domů, ale i personál a návštěvníci jistě ocení další z křesel naší nabídky ALTA. Vyhoví každému prostoru a splní vysoké nároky na pohodlí starších i hůře pohyblivých osob. Díky promyšlené ergonomii jsou křesla ideální pro dlouhé hodiny sezení na chodbách nemocnic či stacionářů. Více informací se dozvíte ve videoprezentaci níže ▼


Posledním z našich křesel je EVENES. Je ideálním pomocníkem do domácností i pečovatelských zařízení. Stačí jeden stisk tlačítka a křeslo se plynule a bezpečně nakloní a nadzvedne váhu až 160 kg. Sedící osobě na křesle tak umožní pohodlné a samostatné vstávání a pečující osobě velkou měrou ulehčí od velké zátěže.

Další velkou předností je samostatné polohování podnožky a opěráku. Sedák je navíc hloubkově nastavitelný a přizpůsobí se tak různé výšce postavy.



V naší nabídce můžete naleznout také ŽIDLE pro pečovatelství, které mají dokonalou ergonomii a vysokou kvalitu zpracování, která zaručuje odolnost v zátěžových situacích.


Kvalita je základem všeho, co děláme


Kvalita je základním kamenem našeho podnikání. Snažíme se ji udržovat u našich produktů a služeb na nejlepší dosažitelné úrovni během celého výrobního procesu každého jednotlivého kusu nábytku. Vše v souladu s normou ISO 9001:2008.


Potahové látky nejvyšší kvality


Používáme látky předních světových výrobců, které splňují všechny důležité standardy a zároveň vypadají atraktivně. Hlavní vlastností našich potahů, jak jsme již zmínili, je snadná údržba.

S novou značkou, která vyjadřuje naše odhodlání zkvalitňovat život lidem v jejich stáří a pomáhá těm, co o ně pečují, míříme vysoko. Držte nám palce!


Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít