Přeskočit na obsah
Partnerský den firmy JECH 2018

Partnerský den firmy JECH 2018

Ohlédnutí za uplynulým partnerským dnem firmy JECH, konaném 14. září 2018.

V pátek 14. září 2018 se uskutečnilo setkání našich obchodních partnerů, pro které jsme si připravili bohatý program, jakožto formu poděkování za jejich vzájemnou spolupráci. Setkání započalo v 10 hodin přivítáním a občerstvením v sídle firmy JECH v Dobrušce.

 

Videoprezentace z partnerského dne ZDE 

Po úvodním slovu majitele firmy pana Jecha a organizátorky akce paní Břouškové, přišla na řadu skupinová prohlídka po výrobních odděleních naší firmy.

 

 

Z prohlídek si naši partneři odnesli plno zajímavých a hlavně užitečných informací.

Poté následoval přesun do Deštného v Orlických horách, kde nás čekal v penzionu Kozí chlívek oběd s přípitkem a převážná část programu.

 

 

Počasí nám v tento den moc nepřálo, od rána pršelo a už to vypadalo, že budeme muset oželet chystané aktivity. Nakonec se počasí přece jen umoudřilo a dovolilo vyrazit alespoň na adventure golf a terénní čtyřkolky. Zbylé aktivity terénní koloběžky a lanový park bylo možné absolvovat i následující den, na který předpovídali hezké počasí.

 

 

 

Každý mohl využít volný čas podle svého, ať už nějakou aktivitou, odpočinkem na pokoji nebo posezením v místní restauraci.

Hlavním tahákem programu byl bezesporu let v ukotveném balónu. Počasí dovolilo a do vzduchu se vznesli téměř všichni přítomní. Každý si odnesl nevšední zážitek.

 

 

 

Po adrenalinovém zážitku nás už čekala výborná grilovaná kýta a krůta. O zábavu se po celý večer starala skupina Song, která navodila pohodovou atmosféru. Během večera nechyběla degustace moravských vín a prostor dostala i slibovaná tombola o lukrativní ceny.

 

 

Věříme, že si celodenní program naši obchodní partneři náramně užili. Tímto jim děkujeme, že se podílí na našem společném úspěchu firmy JECH.

Souhlas s cookies

Pro co nejlepší zážitek z používání našeho webu od Vás potřebujeme souhlas se zpracováním souborů cookies. Jsou to malé soubory, které se dočasně ukládají ve vašem prohlížeči. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete nám tak web dále zlepšovat.

Menu Zavřít